O she glows: Vivian Reijs

De energieke Vivian Reijs (39) leidt een druk leven. Ze is Healthcoach, ondernemer, presentatrice en spreker. Via haar eigen healthplatform VivOnline wil ze mensen motiveren en meenemen in haar zoektocht naar gezonde voeding, een happy mind, beauty zonder botox en healthy kids. Bovendien is ze moeder van 11-jarige Day en baby James, heeft ze twee cadeaukindjes van haar vriend (ze zijn verloofd!) en runt ze dus ook nog eens dagelijks een groot gezin. Deze stralende dame vertelt ons hoe ze dat toch allemaal doet!

Werken, gezond eten, sporten… hoe doe je dat als moeder?
Dat is soms best een uitdaging en puzzel! Ik probeer veel te combineren. Ik sta soms met de kettlebell in de hand thuis in de keuken mijn kids te entertainen en tegelijk wat squats te doen. Ja alle beetjes helpen hè! Ook wandel ik veel met de kinderwagen en de hond, ik zorg dus dat ik de 10.000 stappen per dag haal. Als mijn CrossFit les doe, neem ik James mee naar de crèche in de sportschool.

vivian reijs

Welke sporten doe je en hoe vaak?
Ik doe 1 keer per week aan Bikram Yoga en wandel ontzettend veel met de hond. Ook doe ik 1 tot 2 keer per week CrossFit. Skiën is absoluut mijn favo sport!

Wat is je beste tip om je kinderen gezond te laten eten?
Het is belangrijk om kids zo vroeg mogelijk te laten beginnen met groente en bijzondere smaken. Doe dus bijvoorbeeld een eerste hapje avocado in plaats van een perenprakje. Laat ze vooral wennen aan de verschillende smaken van groente. En probeer, als de kinderen wat ouder zijn, ze tussendoor veel rauwkost te geven. In de trommeltjes mee naar school, bij thuiskomst, lekker veel groente en fruit, dat is belangrijk! Vermijd de suikerbommetjes, zoals pakjes drinken (Wiki of sapjes) en ontbijtkoekrepen.

Heb je een guilty pleasure?
Chocola en rode wijn!! Love it!

Wat is voor jou de ultieme manier om te ontspannen?
Ik kom tot rust als ik naar de sauna ga of lekker kan wandelen in de bossen met de kids en de hond. Ook een filmpje op de bank met de kinderen of mijn vriend vind ik heerlijk. Maar bijvoorbeeld ook een glas rode wijn en borrelplankje op vrijdag met mijn lief en vrienden, op de fiets door Amsterdam of ergens een kopje koffie drinken.

vivian reijs

Wie of wat inspireert je?
Ik hou van sterke maar vooral blije vrouwen, bijvoorbeeld Kate Hudson. Ik probeer zelf altijd de zonnige kant ergens van te zien en veel te lachen! En dankbaar te zijn voor alles wat er wel is.

Meer lezen of weten? Check dan VivOnline! Ook op Instagram en Facebook te vinden natuurlijk.

vivian reijs

Meer inspirerende en glowing peeps:
Blogster en running girl Annemerel
Fitgirl Christel van der Nol
Stadswild oprichtster Angélique Heijligers
Annette Lavrijsen van Women’s Health
Fatima Moreira de Melo

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.