Onderzoek vrouwen en sport: vul jij ook de vragenlijst in?

Wij zijn Laura Hoebe & Ilse Klaver, tweedejaars studenten Sport, Management & Ondernemen. Voor glowmag.nl doen wij onderzoek naar vrouwen en sport. In het onderzoek focussen wij op vrouwen tussen de 20 en 55 jaar. Ben je een vrouw tussen de 20 en 55 jaar, wil je ons dan helpen en onderstaande vragenlijst invullen? Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 10 minuten. Onder de respondenten verloten wij een presentje.

Klik hier voor de enquête.

Over ons
Sinds januari 2015 lopen wij stage bij Glow. Tijdens onze studie leren wij de ins en outs van de sportwereld kennen. Zo hebben wij de triatlon aan den lijve ondervonden en zijn op fieldtrip naar de internationale wielerbond (UCI) gegaan! Ook doen wij zelf aan sport: Laura tennist en Ilse voetbalt.

Spread the word
Voor een representatief onderzoek hebben wij zoveel mogelijk vrouwelijke respondenten tussen de 20 en 55 jaar nodig. So spread the word please en deel het onderzoek op social media of mail je familie en vriendinnen. Mannen, voor jullie is het niet nodig om de enquête in te vullen maar we zouden het heel fijn vinden als jullie ons helpen en vrouwen in je omgeving vragen mee te werken aan dit onderzoek.

De enquête staat tot half mei online, dus wacht niet te lang met invullen.

Klik op de link voor de enquête: www.thesistools.com/glowonderzoek

Laura & Ilse

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.