Onze yoga favorieten

Oh, een uurtje yoga, wat kunnen we daar blij van worden! Wij duiken regelmatig de mat op voor een paar fijne asana’s om even helemaal tot rust te komen, onze vermoeide spieren te stretchen of onze gedachten volledig te laten gaan. Word jij daar ook zo blij van? Of heb je het nog nooit geprobeerd? Hoe dan ook, een paar fijne yoga producten maakt jouw uurtje nóg lekkerder. We delen graag onze yoga favorieten!

Matje
Het begint natuurlijk bij de basis: een goede mat. Bij yoga breng je de hele les op de grond door – zittend, staand, liggend – en dan is het erg fijn als je een comfortabele mat onder je kont hebt. En sterker nog: als de mat eruit ziet als een plaatje, dan wil er toch meteen op duiken?

Deze coole en kleurige mat shop je hier.

Legging
Wapperende kleding vinden wij een no-go bij yoga. Dat gaat alleen maar in de weg zitten. Dus strakke kleding is eigenlijk echt het fijnst en wat is beter dan een goede legging? Wij hebben – ja heus! – voor yoga speciale tights. Zonder zakjes, zonder koord, zonder ritsjes, eigenlijk zonder onderdelen die je niet nodig hebt bij yoga. Maar hee, hij moet er wel fancy uitzien toch? Zo zijn we dan ook wel weer… ;-)

Deze superduper fancy yoga pants shop je hier.

Hulpmiddelen
Als je net begint met yoga, of als je gewoon wat stijver bent (zoals veel mensen), kun je een paar hulpmiddelen goed gebruiken. Bij veel yoga scholen liggen de blokken, kussentjes en rollen natuurlijk gewoon te leen, no problem. Maar wat als je thuis nog even je mat op wilt? Juist, een blok, rol of kussentje is dan toch heel comfi om te hebben.

Fijne hulpmiddelen voor yoga scoor je hier.

Bottle
Tijdens de yoga les zelf drink je niet zo veel, of eigenlijk alleen heel kleine slokjes als het nodig is. Te veel drinken tijdens de les kan namelijk zorgen voor misselijkheid. Maar toch is die fles in de buurt een fijn idee en zeker bij hot yoga wil je soms wel een nipje nemen. En laten we vooral niet vergeten dat je na de les heel graag je vochtbalans weer wilt aanvullen. Wij gaan dus zeker niet zonder onze favo water bottle naar yoga!

Deze toffe bottle shop je hier.

Wat is jouw favo yoga artikel?

Beelden yoga moves: Vivienne Magalie Photography

Lees meer:
Fijne after workout yoga stretches
Slim snacken voor je workout
Welke vorm van yoga past bij jou?
Sterke triceps met de chaturanga

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.