Pistache Café in Den Haag

O wat is dit een fijn nieuw adresje in Den Haag! Deze spiksplinternieuwe healthy hotspot vind je op de hoek van de Prinsestraat vlakbij de Paleistuinen, waar voorheen Prinse en Co zat. We liepen al een paar keer nieuwsgierig langs , nu hadden we eindelijk tijd om naar binnen te stappen om het Pistache Café te bewonderen en de lunch te proeven.

Als we de deur open doen hebben we een beetje het gevoel alsof we bij de Butcher’s Daughter binnenkomen. Het interieur is hip en fris met veel groen. Het is behoorlijk druk, gelukkig kunnen we nog 2 krukken aan de tafel bij het raam bemachtigen. Met mooi weer kun je heerlijk buiten zitten, voor de deur en aan de overkant staat een hele rij tafels met stoelen.

Bij Pistache kun je de hele dag ontbijten en genieten van heerlijke sandwiches, salades en sapjes. Alles is bereid met biologische ingrediënten. Voor het ontbijt komen we zeker nog eens terug! Boekweitpannenkoeken met fruit en cashew crème, wentelteefjes met fruit, homemade granola, een acai bowl en eieren – bereid zoals jij graag wilt. Dat wordt lastig kiezen… Vandaag gaan we voor de sandwich met avocado en ei en ceasar salade. Goed vers en heerlijk van smaak. Hun signature taartje, een homemade pistache cheececake, gaat mee naar huis voor ’s middags bij de thee. En oe die is goddelijk! Pistache heeft ook lekkers van SUE voor wie vegan, suikervrij, glutenvrij en lactosevrij wil smullen.

De sfeer is ongedwongen en je ziet er niet alleen meisjes met een groene smoothie voor hun neus. Kortom: ben je in de buurt en heb je zin in een gezonde maaltijd of koffie met een lekker taartje? Dan is het Pistache Café the place to be!

Pistache Café
Prinsestraat 134
2513 CH Den Haag
Tel: (070) 362 6210
Facebook

Maandag tot en met donderdag: 08.00 – 18.00 uur
Vrijdag tot en met zondag: 08.00 – 20.00 uur

Pistache Cafe 4 Pistache 3pistache
Meer fijne adresjes in Den Haag:
Walter Benedict
Love & Peas
BitterSweetz
BijClarence
Saladebar Green Bowl
Pim Coffee, Sandwiches & Vintage

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.