4 weken Pop-Up Gym van OneFit in Rotterdam

Als er iets in ‘mijn’ stad plaatsvindt op sportgebied, dan ben ik er als de kippen bij natuurlijk! En dus ga ik héél snel een kijkje nemen in de speciale OneFit Pop-Up gym die 4 weken lang in de stad staat. Het is voor het eerst dat OneFit ergens écht fysiek aanwezig is en ik vind het natuurlijk tof dat het in Rotterdam gebeurt. En extra tof? Je kunt binnenkort ook meedoen aan een zwemclinic van… Moi!

Sweat and joy
Vanaf vandaag (vrijdag 5 oktober) tot en met vrijdag 2 november kun je terecht in de Pop-Up gym aan Kruisplein 1. Dat is recht tegenover het Centraal Station, dus superhandig! Iedereen kan in de gym op een laagdrempelige manier het plezier van bewegen ervaren met workouts van de beste gyms en studio’s uit de stad: sweat and joy! Van hoelahoep tot yoga en van boksen tot pilates én meer.

Special events
Naast alle lessen staan er ook clinics en special events op het rooster. Zo kun je terecht voor een runningclinic en een yogasessie. En een zwemclinic dus! In de gym? Nee zwemmen doen we natuurlijk in het zwembad. Maar we starten wél in de Pop-Up gym! Op zondag 28 oktober kun je met me meedoen! Er zijn maar 20 plekken en de inschrijving gaat 2 weken van tevoren open. Ik houd je op de hoogte!

Doe je mee?
De workouts en special events zijn uiteraard te boeken door OneFitters, maar ook als je geen OneFit abonnement hebt kun je een plekje boeken! De volledige programmering kun je vinden op onefit.nl/pop-upgym. Kom je ook een kijkje nemen in de Pop-Up gym? En wie zie ik straks bij de zwemclinic? See you soon!

Beeld: Vivienne Magalie Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.