PUMA Ignite XT event: What are you training for?

In december vorig jaar werd al bekend dat Rihanna was gestrikt door PUMA als creative director. We like! Een nieuwe campagne met RiRi en Usain Bolt voor de lancering van de nieuwste workout gear zorgde ervoor dat wij graag front row zaten bij het PUMA Ignite XT event. Dat front row in dit geval een flinke workout betekende, maakte de pret alleen maar groter!

Ignite XT
Aangekomen bij Crossfit Amsterdam worden we direct in nieuwe trainingsspullen gehesen. Maar dan ook van top tot teen, van sportsbra tot aan de de Ignite XT schoenen als klapstuk. Dat het geen glazen muiltjes zijn is direct duidelijk! Ze zijn zacht, zoals we van PUMA schoenen gewend zijn en voelen direct comfy aan. Mooi! We krijgen uitleg over de campagne en de spullen. Maar liefst 9 jaar is gewerkt aan de nieuwe technologieën in deze cross-training schoenen en ze zijn speciaal ontwikkeld voor hoge intensiviteitstrainingen met veel beweging.

_PUMA-IgniteXT 002

What are you training for?
Dat dé gezichten van PUMA – Usain en Rihanna – een cruciale rol spelen in de nieuwe campagne is al even logisch als inspirerend. Beide met hun eigen doelen en hun eigen motivaties. Usain topfit om als eerste man ter wereld de 200 meter onder de 19 seconden af te leggen, RiRi topfit om te spetteren tijdens haar nieuwe tour. PUMA wil je uitdagen om niet toe te geven aan excuses en te blijven streven naar verbetering, #NoMatterWhat. Zo heeft ieder zijn of haar eigen doel om voor te trainen: What are you training for?

Let’s sweat
Na de presentatie krijgen we de tijd om de outfit uitgebreid te testen. En hoe?! Drie trainers staan voor ons klaar om ons te onderwerpen aan een pittige workout. Let’s sweat! Bij de warming-up dragen we niet alleen boomstammen, maar ook elkaar op de rug terwijl we heen en weer door de zaal rennen. Oké, de toon is gezet. Daarna volgt een workout waarbij we 4 rondes met 4 oefeningen afwerken: ring rows, burpees, roeien (op de machine) en box jumps. Alles doen we 1 minuut, zo snel mogelijk wisselen en natuurlijk al je reps tellen!

_PUMA-IgniteXT 004

Comfortabel en fashionable
Moe maar voldaan maken we nog wat foto’s, Jessica en Madelon flippen nog ‘even’ een tractorband om (girl power!) en kletsen na terwijl we aanvallen op de gezonde groentesapjes en dadel snacks. Deze PUMA outfit heeft ons prima ondersteund tijdens de WOD. En dat-ie niet alleen comfortabel is, maar dat we onze burpees ook nog fashionable verantwoord kunnen doen, vinden wij heus niet erg…

Waar wij voor trainen? Voor de glow! Om healthy & happy door het leven te gaan.

Waar train jij voor?

_groepsfoto-PUMA-IGNITEXT2015

Ook lekker trainen #NoMatterWhat?
6 push up variaties
Zo krijg je de double unders onder de knie
Medicine ball workout: 7 must try oefeningen
5 oefeningen voor sterke armen
Lekker squatten: zes oefeningen

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.