Pure Cook Book van Papa Kazmi

Dat wij dol zijn op het eten en de ambiance van Hills & Mills in Delft is geen geheim. Wij eten er zelf graag en zetten thuis met veel plezier de power quinoasalade en raw cacao bar op tafel; recepten van het culinaire geweten van Hills & Mills: Papa Kazmi. Zijn kinderen vonden het hoog tijd om zijn recepten te gaan delen in een kookboek. Daarom kun je nu meedoen met de crowdfundingcampagne voor Papa Kazmi’s Pure Cook Book.

Hoe het werkt? Heel simpel. Je kunt het boek vooruit bestellen. Zijn er voldoende bestellingen binnen? Dan kan alles naar de drukker en wordt het Pure Cook Book, met het levensverhaal van Papa Kazmi en meer dan 80 van zijn oprechte, gezonde en lekkere recepten uit de moderne, Indiase keuken daadwerkelijk geproduceerd. En dan kun jij dus ook aan de slag in je eigen keuken!

Papa Kazmi gebruikt in zijn recepten klassieke kruiden als kardemom, gember en kurkuma, maar ook vernieuwende ingrediënten als agavenectar, rijstolie en kokosmeel. De recepten zijn suiker- en E-nummervrij en ook als je gluten- of zuivelvrij eet, zijn bijna alle gerechten geschikt. Papa’s keuken is geliefd bij een groot publiek; van beginnende foodies tot fijnproevers. En dat snappen wij! Want wat dacht je van zijn typische gerechten als gamba’s gemarineerd in tandoorikruiden of naan(brood) met kalonjizaadjes? Een friszoete mangochutney of chai latte met kaneel en vanille?

Wij krijgen er trek van… Doe je mee?

Meer boeken:
Havermoutje
Het antidieetboek
De 10 leukste hardloopboeken
Plenty More

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.