Rotterdam: Picknick

Je dag goed beginnen in Rotterdam doe je bij Picknick aan de Mariniersweg. Hier word je relaxed wakker met goede koffie en een heerlijk ontbijtje. Met mooi weer kun je lekker buiten zitten aan een van de picknicktafels. Binnen is het net zo gezellig. De bediening is supervriendelijk en er hangt een fijne creatieve vibe.

De ontbijt- en lunchkaart staat vol met gerechten waar wij blij van worden: seizoensgebonden, huisgemaakt, meestal biologisch en duurzaam. Je kunt natuurlijk een croissantje of huisgemaakt worstenbroodje nemen. Maar wat dacht je van ACAI (het gezondste besje ter wereld vol anti-oxidanten) met guarana appel, banaan, huisgemaakte cruesli en bananen? Of roerei met chorizo, groene salade, french dressing & toast? Op de lunchkaart prijken ook al van die het-water-loopt-je-in-de-mond-gerechten: gerookte ossenworst van de Lindenhoff met mierikswortelcreme, tuinkers, augurkjes en uienjam en gekookte kraakverse scharrel-eitjes met truffelmayonaise en rucola. We gaan deze ochtend voor een bordje vrolijkheid & vitamientjes en nemen een verse fruitsalade met huisgemaakte vanille yogurt & geroosterde cruesli.

Thuis verder smullen? Picknick verkoopt ook jam, chutneys, lemoncurd, boerenyoghurt, kraakverse scharreleitjes en boerenroomboter. Vergeet bij het afrekenen niet iets te proeven van het proefplankje op de toonbank.

Picknick
Mariniersweg 259 (voorkant)
Pannekoekstraat 120 (achterkant)
3011 NM Rotterdam

maandag t/m zaterdag: 8:00-16:30 uur
zondag: 9:30-16:30 uur
keuken sluit om 16:00 uur

Picknick3

Picknick5

 

picknick

Picknick4

picknick1

Picknick2

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.