Rotterdamse Oogstmarkt

Wat je van dichtbij haalt is lekker! Dat is wat ze bij de Rotterdamse Oogstmarkt zeggen. Stond deze markt met regionale en seizoensgebonden producten eerst alleen nog één keer per maand in Rotterdam Noord, vanaf volgend weekend komt er een Oogstmarkt bij in Rotterdam West.

Bezoeken
Vanaf 18 april kun je dus twee keer maand je koelkast (of direct je buik) vullen met stamspruiten en stokbonen, loeiverse zuivel met een groen hart en goede vis. Houd je van mooie lokale groenten en fruit, het beste zuurdesem brood, ambachtelijke worst of bio boter, kaas en eieren? Maar ook van gezelligheid, muziek en een relaxte sfeer? Dan is de Rotterdamse Oogstmarkt zeker een bezoekje waard. Het Noordplein staat al ruim twee jaar garant voor een gezellige en kwalitatieve markt, nu komt als uitbreiding het Heemraadsplein erbij.

Miss C pop-up ontbijt
Lokaal, ambachtelijk en creatief, dát past bij de Rotterdamse Oogstmarkt. Daarom is het niet gek dat Miss C, met onze  favo granola, te vinden is op de eerste Oogstmarkt in West. Op 18 april kun je bij haar genieten van een ‘goede start’ met het Premium Music & Granola Mornin’ pop-up ontbijt. Gezond ontbijten en lekker relaxen bij de klanken van de muziek. Laat het zonnetje maar vast komen!

Waneer: zaterdag 18 april, eerste Rotterdamse Oogstmarkt in West
Waar: Heemraadsplein, Rotterdam
Meer informatie: www.rotterdamseoogst.nl

Meer leuke bio markten vind je bijvoorbeeld in:
Amsterdam
Den Haag
Groningen
Haarlem
Utrecht

MissC Granola ontbijt

Rotterdamse Oogstmarkt_2

Rotterdamse Oogstmarkt_3

Lees ook:
5 food festivals waar je bij moet zijn
ontbijtinspiratie: 6x healthy ontbijtjes
10 handige keukenhulpjes

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.