Run for KiKa + winactie

Dit jaar vindt in 6 verschillende steden het hardloopevenement Run for KiKa plaats. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor meer onderzoek naar kinderkanker. Ren jij mee om kinderkanker de wereld uit te helpen?

95% genezingskans voor kinderen met kanker in 2025
KiKa is in 2002 opgericht om te kijken of er meer geld beschikbaar kon komen voor onderzoek naar kinderkanker. Het genezingspercentage stond al een hele tijd stil op zo’n 70%, terwijl er inmiddels veel nieuw onderzoek mogelijk was. De afgelopen jaren is het genezingspercentage van kinderkanker gestegen naar 75%. Maar oncologen en de oprichters van KiKa zijn ervan overtuigd dat er nog veel meer winst geboekt kan worden. Daarom is het ambitieuze doel van KiKa: in 2025 geneest 95% van alle kankerpatiëntjes en hebben de kinderen minder last van bijwerkingen bij de behandelingen.

6 hardloopevenementen
Dat is een mooi doel toch? Wil je meehelpen om dat ambitieuze doel te halen? Schrijf je in voor een van de KiKa runs en vraag familie, vrienden en collega’s om jouw 5 of 10km race te sponsoren. Je kunt meedoen in deze 6 plaatsen:
5 juni – Almere
12 juni – Utrecht
26 juni – Rotterdam
3 juli – Eindhoven
18 september – Nijmegen
2 oktober – Amsterdam

Fris aan de start
All set? Trek je hardloopschoenen maar uit de kast, want er moet natuurlijk getraind worden. Op runforkika.nl vind je handige tips, maar wij helpen je ook graag bij jouw voorbereiding. Net begonnen met hardlopen? Lees dan vooral deze tips voor een goede start en hoe je vervelende blessures voorkomt. Ga je voor een pr? Pas dan je training aan voor je snelste race ooit. Dat yoga goed is voor hardlopers weet je vast. Deze poses kun je thuis doen en houden je lijf lekker soepel. Klaar voor die 5 of 10 km? Onthoud dan deze tips voor de laatste week van het evenement. En met deze 9 tips navigeer je op race day soepel naar de start en finish.

Zonder zweet een steentje bijdragen
Ben je geen hardloper, maar wil je wel graag helpen? Dat kan! Sponsor individuele deelnemers of een team of help mee als vrijwilliger en draag zo jouw steentje bij om kinderkanker de wereld uit te helpen!

Kika1

WIN: Sennheiser hardloopoordopjes
Samen met Run for KiKa hebben we een te gekke winactie: wij mogen 10 Sennheiser hardloopoordopjes weggeven. Check onze Facebookpagina hoe je kans maakt.

sennheiser

Meer hardlooptips:
Zo word je een betere hardloper
6 tips voor je mentale instelling bij het hardlopen
Rustig hardlopen: 6 tips
Sneller hardlopen? 5 verrassende tips

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

 

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Run for KiKa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.