SAJOER sapbar in Rotterdam

Wij zijn niet alleen dol op groene smoothies, maar ook op groentesapjes uit de slowjuicer. In Rotterdam is sinds kort een sapbar waar je allerlei heerlijke sappen kunt bestellen die voor je neus worden bereid. De Sajoer sapbar is een fijne healthy aanwinst voor de stad!

Sajoer is Indonesisch voor groenten en de Indonesische dames Mary en Gaby maken 7 dagen per week verse groente- en fruitsappen in hun sapbar, die gevestigd is in conceptstore Inconcept. Met hun aanstekelijke enthousiasme vertellen ze honderduit over het belang van voldoende groenten en fruit eten, de werking van vezels en de gezonde eigenschappen van gember, dat in bijna elk sapje verwerkt zit.

Wanneer we op het bord kijken naar de sapjes krijgen we  uitleg over de verschillende sappen en ingrediënten. Want het is moeilijk kiezen tussen bijvoorbeeld de Bikkel, het Groene Monster, de Beat It of de Anti Herfst. Liever een tarwegras shot? Dan kan ook. We gaan voor een Bikkel en een Beat It en de meiden gaan enthousiast aan de slag met hun slowjuicers.

Vitaminen nodig of gewoon zin in een lekker sapje? Bij Sajoer krijg je een warm welkom van Mary en Gaby en een fris groente- of fruitsapje!

Sajoer sapbar

Sapbar Sajoer
Inconcept (voormalig pand van De Slegte)
Coolsingel 83
3012 AE Rotterdam
www.sajoer.nl

maandag: 12.00 – 18.00 uur
dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag: 11.00 – 18.00 uur
vrijdag: 11.00 – 21.00 uur
zondag: 12.00 – 17.00 uur

Sajoer sapbar

Sajoer sapbar

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.