Shoppingnight @ Perry

Onze gave Perry winactie is je vast niet ontgaan. De reacties waren overweldigend. Tja, wie wil er nu niet graag gratis sportswear shoppen? Voor Maaike en Mandy werd deze actie een échte winner, zij waren de lucky Glow girls die afgelopen donderdag met ons mochten shoppen bij Perry!

Tijdens de speciale shoppingnight kwamen ook de winnaressen van Annemerel, I Love Health, Work That Es en Ze hun shoptegoed besteden. De bubbels, prosecco en spa bruis, staan al voor ons klaar als we binnenkomen in het Perry filiaal in Nieuwegein. Alle dames krijgen hun giftcards uitgereikt en 3…2…1… shoppen maar! Twee uurtjes later staat iedereen buiten met een goedgevulde tas, of een online bestelling om thuis op de deurmat op te gaan liggen wachten. Wat een geslaagde avond!

Heb jij onze favorites van Perry al gezien? Die vind je op onze speciale Glowmag.nl-pagina. Meer sporswear inspiratie, de laatste trends en handige tips vind je in de Perry inspiratie magazines.

Het leuke van winacties? Mensen blij maken! En je hebt altijd een kans om ook de lucky Glow girl (of guy) te worden. Doe jij de volgende keer ook (weer) mee met onze winactie?

IMG_0056

IMG_0058

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.