Win een bootcamp met SodaStream en Glow

Goed drinken is belangrijk om je vochtbalans op peil te houden. Met sporten verlies je veel vocht dat je weer moet aanvullen, maar het is ook goed voor een stralende huid en het kan je helpen om gezondere keuzes te maken. We hebben 2,8 liter vocht nodig per dag. Ongeveer 300 ml daarvan is afkomstig uit ons lichaam zelf en komt vrij bij allerlei lichaamsprocessen. Verder komt 1 liter vocht uit onze voeding. Die laatste 1,5 liter moet je binnenkrijgen door te drinken. Voldoende water drinken vindt niet iedereen makkelijk. Maar met bubbels erin maak je dat watertje toch wat sprankelender. En die kun je nu eenvoudig zelf toevoegen met SodaStream.

Verantwoord en duurzaam
In een paar seconden maak je met SodaStream Source jouw eigen home made ‘spa rood’ uit de kraan. Handig! Met het apparaat voeg je koolzuur toe aan het leidingwater. Schijfje citroen erin of een takje munt en je hebt een heerlijk verfrissend drankje. Het helpt je niet alleen om meer water te drinken, maar je bent meteen ook lekker duurzaam bezig. Water uit een plastic fles is 1.000 keer duurder dan kraanwater en niet bepaald milieuvriendelijk. Met jouw eigen ‘leidingwater bruis’ hergebruik je de SodaStream fles en dat is een verantwoord alternatief voor al die weggooiflessen en blikjes. Minder afval dus!

Winnen: bootcamp!
Op zondag 22 maart is het Wereld Waterdag. Op die datum opent Sodastream samen met Join The Pipe een waterbar in Amstelveen. Om dat te vieren organiseren zij een speciale bootcamp. Glow is erbij en jij kunt met ons mee! Wij mogen 10 (5×2) Glowmag.nl lezers uitnodigen. Wil jij, samen met een sporty friend of familielid, met ons bootcampen? En ook nog eens de nieuwe waterbar bezoeken, genieten van healthy snacks en naar huis met een goed gevulde goodiebag? Laat ons dan uiterlijk dinsdag 17 maart weten wat jouw ultieme watermomentje is in de comments hieronder of op Facebook. Vieren we samen Wereld Waterdag? 

SodaStream Bootcamp
In samenwerking met Glow, Foodness, I Love Health, Healthyfans & Workthates
Zondag 22 maart
Amstelveen
Aanvang: 13.00 uur

Water drinken

Met SodaStream kun je ook siropen toevoegen. Voor bijvoorbeeld kids die veel frisdrank drinken kan dit een gezonder alternatief bieden. De soda die je met SodaStream maakt bevat 50% minder suikers dan een reguliere frisdrank en er is ook een ‘Stevia collectie’ die geen suikers bevat.

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

 

 

 

6 Comments

 • …..omdat alles begint met water……mijn ultieme watermoment heb ik eigenlijk niet….drink de hele dag door water en zet er mijn lekkere bakkies koffie en thee mee……kan niet zonder!

 • Ik ga altijd hardlopen zonder waterfles. Mijn ultieme watermoment is wanneer ik na afloop de eerste slokken water drink.

 • Misschien een standaard en voor de handliggend ultiem watermoment…
  Mijn ultieme watermomentje is een groot glas koud water drinken na een iets wat te stevige hardlooptraining of na een hardloopwedstrijd waarbij je altijd een beetje extra je best doet.
  Heerlijk!

 • Mijn ultieme watermomentje is het eerste glas water na een rondje hardlopen of een workout… En natuurlijk een glas ijskoud water op een warme dag, het liefst met een beetje munt en limoen!

 • Hoihoi,
  Super leuke actie! Ik vind water helemaal niet lekker om te drinken en daarom drink ik ook veel te weinig, soms drink ik zelfs maar een glas water. We hebben nu sinds een half jaar stevia in huis. Dat doe ik nu altijd door mijn drinken, maar de laatste tijd neig ik toch weer naar limonade of andere dranken met veel suiker. Ik ben wel toe aan iets anders dan stevia en misschien dat de siropen van Sodastream wel de oplossing zijn. Ik zou het super graag willen uitproberen of ik hierdoor misschien wel meer water ga drinken! Ook ben ik nu bijna een jaar aan het sporten in de sportschool en het zou heerlijk zijn om deze sodastream drinks mee te kunnen nemen, het zal vast veel lekkerder dan water zijn! (;
  De bootcamp lijkt me ook super leuk en ik zou er graag aan deelnemen als ik win, misschien dat ik dan nog wel nieuwe oefeningen leer die ik kan toepassen in de sportschool!
  Liefs,
  Jinte Nijveld

 • Water gebruik ik bij me Spinninglessen, bij het wielrennen en bij het hardlopen. Er is niks lekkerder dan fris water. Overdag wil ik het liefst water met een bubbel dat maakt het nog frisser. Het SodaStream apparaat is natuurlijk de uitkomst voor mij om fris bubbeltjes water te maken op elke moment van de dag dussss ;-) voor mij the must have
  Groet, Peet en suc6 meiden !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.