sportieve sinterklaascadeautjes onder 15 euro

Oh, kom er eens kijken… Ja, het is weer die tijd van het jaar! Surprises, speculaas en… cadeautjes natuurlijk! Op zoek naar leuke cadeautjes voor een fit friend? Of familie motiveren met een sportieve verrassing in hun schoen? Vijf sportieve sinterklaascadeautjes onder de 15 euro!

1. Springtouw
schoencadeautjes springtouwLeuk voor in de schoen en handig voor een killer workout om lekker fit te worden en te blijven! Je kunt ‘m gewoon thuis gebruiken, maar natuurlijk ook buiten, in de tuin, op het balkon of in het park springen. Jumpen maar en op naar die ‘double unders’!

€ 14,99
Te bestellen bij bol.com

2. Yoga sokken
schoencadeautjes yoga sokkenIn Nederland zien we ze nog niet zo veel, maar ze zijn verdraaid handig! Wedden dat jij een yoga lover blij maakt met deze speciale grip sokjes? Namaste!

€ 14,95
Te bestellen bij yogamat-online.nl

3. Bidon
schoencadeautjes bidonElke fit friend verdient een mooie bidon toch? Deze Reebok bidon is niet alleen stylish verantwoord, maar ook lekker groot. Met het hydrateren zit het dus ook wel goed als je deze leeg lurkt!

€ 12,50
Te bestellen bij bol.com

4. Hardloopmuts
schoencadeautjes hardloopmutsAls het kouder wordt kan jouw loopmaatje natuurlijk niet zonder flitsende hardloopmuts. Met dit roze exemplaar mag je gezien worden!

€ 7,99
Te bestellen bij HM.com

5. Led lampje
schoencadeautjes led lampjeZichtbaar zijn als je in deze donkere maanden buiten sport is een must! Dit led lampje kun je aan je sportkleding vastklikken. Handig!

€ 14,99
Te bestellen bij bol.com

Welke cadeautjes stop jij in de schoenen van je fit friends?

 

2 Comments

  • Leuke tips, maar die schoenen vind ik echt heel erg leuk! Weten jullie toevallig van welk merk ze zijn?
    x Linda

  • Hi Linda, het zijn Adidas schoenen (Adipure 360.2 Celebration). Of ze in NL verkrijgbaar zijn weten we niet, deze zijn uit New York meegebracht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.