De Stadswild Silent Night Run komt nu naar 5 steden!

Hij staat al zó lang op ons verlanglijstje: de Stadswild Silent Night Run. Maar op een of andere manier kwam het er maar niet van. Op de data dat deze run was kwam het nooit goed uit en het was ook niet echt bij ons om de hoek. Maar daar komt nu verandering in! Deze lente is er voor bijna iedereen wel een Silent Night Run ‘om de hoek’ want naast Amsterdam kun je nu ook in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Breda terecht, hoezee!

Rennen in stilte met onderweg mindfulness experiences en live performances om te midden van drukte, de stilte te vinden. Het lijkt ons een bijzondere ervaring en de Stadswild Silent Night Run is niet voor niets een begrip in Amsterdam bij runners voor wie hardlopen meditatie is. Een run waarbij het niet gaat om kilometers, snelheid of winnen van een medaille.

De Stadswild Silent Night Run gaat dus on tour! Bij ons staat die van Rotterdam met HOOFDLETTERS in de agenda. Welke ga jij doen?

  • Amsterdam – 12 mei
  • Rotterdam – 19 mei
  • Den Haag – 26 mei
  • Utrecht – 2 juni
  • Breda – 9 juni

De run start om 21:00 uur en is rond 22:30 afgelopen. Bij elkaar loop je 7,5 kilometer door de stad. Als dat geen bijzondere besteding van je avond wordt!

Vroege vogels kunnen voor deze Stadswild Silent Night Runs ‘original basic edition’ tot en met 1 maart early bird tickets aanschaffen (vanaf €12,50). Ben je er zo vroeg bij, dan kun je ook een Stadswild-shirt bestellen voor de speciale prijs van €19,- in plaats van €29,-. Koop je een ticket voor een van deze runs dan maak je automatisch kans op een speciaal ticket voor de grootse en bijzondere ‘premium editie’ (t.w.v. €69,-) die deze zomer plaatsvindt. Tickets kun je aanschaffen via: www.silentnightrun.com

Zien we je daar?

  silent night run

Beeld: Pim Rinkes

Meer voor runners:
10 tekenen dat je een hardloper bent
Langere afstanden lopen? Vergeet de korte intervals niet!
Het hardlopen na een tijdje weer oppakken? Zo doe je dat!
Waarom je juist wel moet gaan hardlopen in de herfst
Rustig hardlopen: 6 tips

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.