SUPERSNEL HERSTEL – voer voor fitsters

Nóg fitter, sterker en gezonder worden? In het boek Supersnel Herstel vertelt topsporter Janneke van der Meulen hoe je supersnel kunt herstellen van je trainingen zodat je maximaal kunt presteren. Op je werk en tijdens je volgende workout.

Janneke is roeister in het Nederlandse olympische team, rondde twee masters af aan de Erasmus Universiteit en een opleiding voor orthomoleculaire geneeskunde. Gezondheid, voeding en kwantumfysica zijn haar passies en door zelf te lezen, leren en experimenteren ontdekte ze dat pure voeding je helpt supersnel te herstellen en maximaal te presteren.

In haar boek legt Janneke helder uit hoe het zit met vitaminen en mineralen, eiwitten en aminozuren en hoe je ervoor zorgt dat je daar voldoende van binnenkrijgt. In haar salades, soepen, spreads en warme maaltijden staan bladgroen, groente, fruit, kiemen, noten, zaden, pitten, gedroogd fruit, (pseudo) granen en peulvruchten centraal. Vooral handig (en lekker!) zijn de recepten voor herstelsapjes en smoothies. Wat dacht je van een choco-macademia smoothie? Daar kan geen sportdrank tegenop!

Janneke gaat met haar tips, adviezen en recepten voor het totaalplaatje: gezondheid, kracht, snelheid, mentale scherpte, een optimaal vetpercentage, een mooie egale huid, twinkelende oogjes, een goed seksleven en uitgerust wakker worden. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

supersnelherstel

supersnelherstel

SUPERSNEL HERSTEL
Janneke van der Meulen
Caplan
€ 14,95
Te bestellen via bol.com

 

Tags from the story
, ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.