The breakfast club in Amsterdam

Met goede energie en lekkere trek gingen wij ‘s ochtends op pad naar The breakfast club in Amsterdam. Want zoals het gezegde luidt: ‘Een goed begin is het halve werk!’. Het ontbijt bevat de nodige voedingsstoffen, geeft energie en is een gezonde start van de dag. The breakfast club is een uitstekende plek om je dag te beginnen.

In december 2014 heeft The breakfast club haar deuren geopend. Het is een simpel ingerichte spot met een open en vriendelijke uitstraling. Van jong tot oud, studerend tot werkend, oma of kleinkind, iedereen is welkom! Je kunt er met heerlijk gezonde smoothies ontbijten. Maar ook kun je de dag beginnen als een echte Londense met toast, Brooklynse met ricotta flaps of Parisienne met croissants.

Het menu is divers en gaat van complete ontbijtjes naar pancakes en cereals. Wij kozen voor het Parijsse ontbijt: croissantjes met jam, boter en verse jus d’orange. Ook hebben we gesmuld van speltmuesli met halfvolle yoghurt en een wortel-sinaasappel-gojibessen smoothie. De ingrediënten zijn vers en de smoothie een heuse vitamineboost. De framboos- en aardbeienjam zijn huisgemaakt en dat proef je!

Vanaf het moment dat ze de sleutels van het pand in handen kregen tot aan nu blijft het concept zich vernieuwen. Het blijft een verrassing wat het interieur is en uit wat voor kopje je de koffie drinkt. Wil je net zoals wij genieten van deze creativiteit en een heerlijk ontbijtje in de zon? Ga dan gerust eens langs bij The breakfast club!

The breakfast club
Bellamystraat 2-h
1053 BL Amsterdam
+316 48362787
http://thebreakfastclub.nl

Dagelijks geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

 

TBC2

TBC3

TBC4

TBC5

Meer leuke hotspots in Amsterdam:
Venkel
Hartje Oost
Bedfort Stuyvesant
Sla
Marits Huiskamerrestaurant

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Tags from the story
, ,

1 Comment

  • Ahh ontbijt is mijn favoriete maaltijd van de dag! :) Lijkt me leuk om daar een keertje te brunchen oid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.