Gratis sporten bij The Hague Beach Stadium

Altijd al een keer willen golfsurfen of beachvolleyballen? Of fitnessen op het strand net als op Venice Beach? Tijdens het WK beachvolleybal dat vandaag start kun je gratis sporten in het Beachsport park in The Hague Beach Stadium en meer dan 10 sporten proberen onder professionele begeleiding.

Wat kun je allemaal doen?
Van 26 juni tot en met 5 juli bieden diverse sportaanbieders clinics of activiteiten aan, zoals golfsurfen, beachfitness, beachvolleybal, beachvoetbal, beachtennis, beachkorfbal, basketbal, fietsen op lowriders, slacklinen, beach vijfkamp, spelen met kendamas of lekker springen met je kids op luchtkussens.

Fitness op het strand
Na het WK beachvolleybal blijft het sportpark open. Het Beach Stadium moet een plek worden waar mensen naar sport komen kijken, maar ook zelf lekker gaan sporten. Je traint er letterlijk tussen wereldtoppers. Je kunt er niet alleen beachvolleyballen en beachvoetballen, maar ook frisbeeën, fitnessen en yogaënEr worden 15 sporten aangeboden, dus er zit vast iets bij wat jij leuk vindt. Wat is er lekkerder dan te sporten in de zon en zilte lucht met je blote voeten in het zand?

The Hague Beach Stadium
Strandweg 4, Scheveningen (bij het havenhoofd).
www.beachstadium.nl

Het Beachsport park is open in de weekeinden en op woensdag van 12.00 tot 17.00 uur en op de overige doordeweekse dagen van 15.00 tot 20.00 uur.

Beach Stadium Den Haag

Lees ook:
Must try zomersporten
Sporten in de zon: 7 tips
GL2R Crew Date: Surf’s Up
Fit for Summer

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.