Sport hotspot: Triathlonwinkel.nl in Uden

Wat kun je nooit genoeg hebben? Precies: sportkleding! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik grijp regelmatig een goed excuus aan om iets nieuws te kunnen scoren… ;-)  Als je veel sport zit er altijd wel wat in de was en als je verschillende sporten doet, heb je ook gewoon veel verschillende dingen nodig. Ja toch?! Ik koop best wat spullen online, maar sportkleding wil ik toch ook nog wel graag passen. Het ene model valt anders dan het andere en hoe handig als je dan direct een alternatief kunt passen? Juist. Bovendien vind ik het heerlijk om door de rekken te struinen en alles uitgebreid te bekijken en de stoffen te voelen. Toen Triathlonwinkel.nl een vernieuwde winkel opende in Uden, was ik er als de kippen bij om rond te kijken en te neuzen. En guess what? Als sportliefhebber haal je er je hart op!

Afgelopen zomer was het in huize Gravesteijn-Baans een drukte van jewelste in de badkamer: natte badpakken en handdoeken, een wetsuit dat moest drogen, fietsspullen, hardloopkloffies, en tri-pakjes. Ben je into triatlon, dan herken je dit vast! Maar ook als je ‘slechts’ een van de drie tri-sporten doet dan komt zoiets al bekend voor. Dus is het handig soms meerdere setjes te hebben. Maar dat niet alleen. Het is ook gewoon leuk, eerlijk is eerlijk.

Als je binnenkomt in de nieuwe Triathlonwinkel.nl is het best even indrukwekkend: 400 vierkante meter aan zwem- en triathlonproducten, wauw! De ogen van deze badpakken ‘addict’ gingen bij binnenkomst in de winkel al direct glimmen; er is bijvoorbeeld een volledige Funkita-hoek met badpakken in alle kleuren, modellen en maten. Ook voor allerlei andere zwemmerken kun je er terecht.

Loop je vervolgens de winkel door naar achter dan kun je de HUUB store bewonderen en die is nogal impressive. Een wetsuit luistert behoorlijk nauw, dus hoe fijn dat je hier alles kunt voelen, zien, passen en proberen?! En natuurlijk vind je er ook talloze tri-suits.

Verder kun je je sporthart ophalen aan loopspullen (o.a. Hoka One schoenen, die wil ik zelf altijd nog eens proberen!) en allerlei sportaccessoires, zoals zwemmaterialen, sokken, petjes, voeding, wedstrijdbenodigdheden; je kunt het eigenlijk niet bedenken of ze hebben het.

Ik voelde me even als een klein meisje in een snoepwinkel. En ging naar huis met – hoe kan het anders – twee nieuwe badpakken ;-) Kortom: hou je van triatlon of zwemmen in het bijzonder. Dan heb je aan deze hotspot een heerlijk bezoek!

De winkel vind je op adres Bitswijk 34 in Uden. Openingstijden:
di t/m do: 9:00 – 17:00 uur
vr: 11:00 – 20.00 uur

za: 10:00 – 16:00 uur
Natuurlijk kun je ook online shoppen op triathlonwinkel.nl!

Lees ook:
Zo zorg je goed voor je hardloopschoenen
Nu het triatlon seizoen voorbij is
Let’s go outside! Deze workout doe je lekker zelf.
5 core favorieten

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.