Vol vertrouwen in de Velvet Rope

Dit moest een artikel worden waarbij ik kon vertellen dat ik een actie van mijn bucketlist had kunnen afstrepen: abseilen van de Euromast. Maar hee, in dit gekke koude kikkerlandje van ons is het weer soms ‘ietwat’ onstuimig . En dus hingen we tijdens ‘ons’ PUMA event in Rotterdam niet aan bungelend aan ‘Velvet Ropes’ van de Euromast (want storm!) maar konden we die nieuwe PUMA Velvet Rope collectie wél testen tijdens een te gekke (en pittige!) workout en yoga sessie. And that was quite the night!

Let’s sweat
We begonnen de avond wél bij de Euromast en al gauw was het een drukte van jewelste daar. Stel je voor: 20 dames in nieuwe outfits en ready voor een te gekke avond… Ons vervoer naar de volgende locatie stond (nee lag) al bijna klaar. Kom je naar Rotterdam dan moet je gewoon een keer met de watertaxi reizen en dat deden we dan ook. Deze supersnelle taxi’s (met chauffeurs die ons graag laten zien hoe hard en schuin ze kunnen, yesssss) brachten ons naar Hotel New York waar alles dames een pittige workout stond te wachten: nieuwe sportkleding is om in te zweten! :-)

Als een raket
In drie teams – Joanne, Lindsey en ik hebben als captain allemaal een eigen team – werken we ons door The Terrible Ten WOD. Tien opdrachten, tien moves, alles in estafette of in een veelvoud van reps. Denk je dat #fitgirls alleen fanatiek zijn voor de foto? Think again! Iedereen ging als een raket! Burpees, squats, lunges of farmer walks, no problem… Dankzij LifeMaxx konden we aan de slag met ‘zwaar geschut’ en ik kan je dan ook verzekeren dat de basis gelegd werd voor wat spierpijn de volgende dag.

Zennnn
Om die spierpijn nog een beeeeeeetje te beperken sluiten we de avond af met een rustige en heerlijke yoga sessie. Yoga in Hotel New York, eerlijk is eerlijk, nogal een entourage. Moe maar voldaan en helemaal weer zen keren we huiswaarts. Zo’n event in ‘ons’ Rotterdam, dat is toch wel een avond met een fluwelen randje!

Velvet Rope: er vol vertrouwen voor gaan!
Inspiratie voor de stoere Velvet Rope collectie – veel zwart en groen, hoera! – is het fluwelen touw dat gebruikt wordt om de scheiding duidelijk te maken tussen de wachtrij en het feest. Je kunt er voor kiezen om te wachten. Of… je kunt er vol vertrouwen voor gaan. Dat is nou precies wat wij dagelijks proberen in onze sportbelevenissen: er vol vertrouwen voor gaan! En wat we graag willen bereiken met Glow is dat al die vrouwen die de artikelen lezen en ons volgen er ook vol vertrouwen voor gaan. Geen wonder dat deze stoere collectie een plekje verdient in onze nieuwe favs. Bij jou ook?

Thnx PUMA! En thnx teamies, LifeMaxx, Joanne en Lindsey en alle girls die er waren voor een #epic avond! Loved it!!

De Velvet Rope collectie shop je bij Perry!

Beelden: Vivienne Magalie Photography

Lees ook:
Wetsuit, ja of nee?
Waarom je juist wel moet gaan hardlopen als het regent
Waarom tempotraining goed voor je is
Goed herstellen als je regelmatig sport

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.