Vitaminebom uit de NutriBullet

We houden van groene smoothies! Je dag starten met een groene smoothie is niet alleen snel en gemakkelijk, maar ook voedzaam en gezond. Je krijgt ’s ochtends al veel belangrijke vitaminen en mineralen binnen. Nu heb ik een nieuw vriendje voor mijn groene smoothies: de NutriBullet.

Ik gebruikte vaak de staafmixer en op zich werkt dat prima. Maar als je een paar dagen per week ontbijt met een smoothie, dan wil je toch meer power en professionaliteit. Dus ging ik op zoek naar een blender. Online vond ik de NutriBullet. Geen typische blender, maar alle specificaties zorgden ervoor dat ik erg enthousiast werd. Een echte smoothiemaker.

Omdat er een nogal ‘tell sell achtig’ iets omheen hing, kocht ik de NutriBullet niet meteen. Je leest mooie dingen, ziet aanprijzende filmpjes en alles is amazing. Of: too good to be true? Ik ben alle kookwinkels langsgeweest op zoek naar de perfecte blender, maar het apparaat bleef in mijn hoofd zitten. Toen een vriendin mij vertelde dat ze zo’n fijne nieuwe blender voor haar smoothies had, kon ik niet anders dan vermoeden dat ze het over de NutriBullet had. En ja hoor! Dus naast alle reclamepraatjes was er nu gewoon een echt persoon die enthousiast was over haar nieuwe smoothiemaker.

Ik twijfelde geen moment meer en bestelde de NutriBullet online. Vanaf dat moment ben ik in smoothie walhalla. Groenten, fruit (met schil), noten, gedroogd fruit, dit kanon maalt en hakt alles fijn, glad en romig in een mum van tijd. Met de grootste beker maak je heel gemakkelijk één grote of twee kleine smoothies. De motor is krachtig (600 Watt) en de bekers worden geleverd met drinkringen, zodat je direct uit de beker kunt drinken als je dat wilt. Ook worden er bekers met deksels bij geleverd, zodat je de smoothie kunt meenemen. Daarnaast zijn de bekers en de messen zo makkelijk schoon te maken dat je er haast geen tijd aan kwijt bent. Afspoelen en klaar!

De belofte is dat de NutriBullet meer essentiële voedingsstoffen uit je voedsel haalt dan andere apparaten. Of dat zo is kan ik niet nagaan, maar snel, goed en gemakkelijk is ‘ie zeker! Voor onder de 100 euro euro heb je wat mij betreft een amazing new friend!

Specificaties

NutriBullet, motor 600 Watt
schenkkan (700cl)
2 messensets
2 drinkbekers, inclusief drinkring
receptenboek
Prijs: 95 – 99 euro (online te bestellen in diverse webshops)

 DSC_3538

The following two tabs change content below.

Madelon Baans

Madelon is partner van Glow, zelfstandig communicatie professional op gebied van sport & gezondheid, oud olympisch zwemster en schrijft graag over haar passie voor sport, gezondheid en gezond & lekker eten.

5 Comments

  • Als je echt een juicer wilt waarmee essentiële voedingsstoffen in goede staat blijven kan je beter een slowjuicer kopen! Wel iets duurder! ;) Ben benieuwd naar de smoothies die je maakt! :)

  • Goedemorgen sinds kort heb ik de Nutribullet bevalt me prima ,maar vraag me af moet ik die grote beker helemaal leeg drinken? Ik ben alleen.

  • Hi Marleen, er is tegenwoordig een Nutribullet met een grotere beker, dus wellicht heb jij die? Wij hebben er eentje waar ongeveer een halve liter smoothie in gemaakt kan worden. Wij maken voor een goed ontbijt meestal een smoothie van zo’n 400-450 ml en drinken die wel helemaal leeg. Dat is vaak de hoeveelheid groenten/fruit uit onze recepten met bijvoorbeeld 1 glas water of (plantaardige) melk toegevoegd. Cheers! :)

  • Hoi, sinds kort heb ik een Nutribullet. Mijn vraag is of ik de schillen of pitten van het fruit eraf of eruit moet halen voor ik ze in de Nutribullet doe. bvb bij advocado en Kiwi,s , sinasappels en citrus vruchten.
    groetjes thomas.

  • Hi Thomas, schillen van dat soort vruchten moet je eraf halen, want de nutribullet vermaalt alles en scheidt het niet (zoals een slow juicer bijvoorbeeld). Schillen die je kunt eten – zoals appel, peer, nectarine, etc. – kun je laten zitten, maar oneetbare schillen – zoals banaan, avocado, sinaasappels. etc. – moet je eraf halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.