WIN: Avanca S1 Sports Headset

Boom, boom, boom! Sporten met je favoriete muziek geeft je soms nét even dat zetje extra om in je tempo te blijven, die dumbell nog een keer omhoog te tillen of een extra push up te doen. Soms is niets zo fijn als een playlist met een paar lekkere beats, terwijl je jezelf in het zweet werkt. You-time to the max! Nóg fijner is het als je dat kunt doen met een super sporty headset. En die kun je nu winnen!

De Avanca S1 Sports Headset maakt verbinding met je smartphone of MP3/MP4 speler via bluetooth. Geen onhandige draadjes meer! Dit geeft je de ultieme bewegingsvrijheid tijdens je zweetsessie. Hij is flexibel en dus makkelijk op te bergen en mee te nemen, vederlicht en – niet onbelangrijk – de headset ziet er fancy uit. De bediening zit op de headset zelf en je kunt 5 uur non-stop muziek luisteren. Lang genoeg dus voor een flinke workout!

Wil jij kans maken op de Avanca S1 Sports Headset? Like Glow mag. dan op Facebook en post hier in de comments jouw beste sweat-selfie om ons te laten weten voor welke workout jij de headset graag wilt winnen.  

May the sweatiest woman win!

avanca_1

 Deze winactie liep tot 13 januari 2015. De winnaar is bekend gemaakt via de Facebook post.

4 Comments

  • eigenlijk wil ik hem niet winnen voor een work-out, maar voor tijdens mijn huishoudelijke werkzaamheden, die aanzienlijk leuker worden met goede muziek op mijn oren.

  • Ik zou de koptelefoon graag willen gebruiken bij het hardlopen, lijk me ideaal om tijdens het hardlopen de sports headset te gebruiken.

  • Ik fitness 3 á 4x per week, dus het zou fantastisch zijn om deze supergave headset te winnen! Ideaal om draadloos van mijn favoriete muziek te kunnen genieten tijdens het sporten!

  • Ik zou deze supergave headset willen winnen voor tijdens mijn wekelijkse spinning-les. Zo kan ik omgaan in mijn eigen muziek en me vol uitleven op de fiets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.