Win: een maandvoorraad Vita Coco

Hydrateren is van groot belang, zeker als je veel sport. En als je flink wat kilometers hebt hardgelopen kun je wel iets extra’s gebruiken. Kokoswater is een vet- en cholesterolvrije natuurlijke sportdrank en door de elektrolyten, zoals natrium en kalium, vul je alles weer goed aan als je hard hebt getraind. Ook is het een prima basis voor je post-workout smoothie!

De hardloopkalender voor dit najaar staat weer vol met events. Heb jij er ook één (of meerdere) in de planning? Dan ben je vast al lekker aan het trainen. En dan kun je wel wat gezonde en natuurlijke hydratatie gebruiken! Nu zijn de jonge kokosnoten in Nederland niet op elke hoek van de straat te koop, maar met Vita Coco haal je toch 100% natuurlijk kokoswater in huis. En wij mogen een hele maandvooraad weggeven!

Hoe maak je kans?
Laat ons in de comments hieronder of op onze Facebookpagina weten voor welk hardloopevenement jij aan het trainen bent en waarom je een maand lang Vita Coco verdient.

 

 

 

20 Comments

 • Ben aan het trainen voor de marathon van Paramaribo, 22 november.
  Jullie timing is per-fect, ben sinds een aantal weken heel erg gezond aan het eten, maar drinken, tja, bij water houdt het op……

 • Ohh zo leuk deze actie! Ik train voor mijn eerste Dam tot Damloop, ik heb hiervoor tot 10 km getraind. Ben dus heel benieuwd hoe die laatste 6 km me afgaan! Kan nu alleen nog dromen van een (halve) marathon. Zo’n lange afstand vraagt alleen iets meer voorbereiding, zo wil ik het liefste tussendoor iets drinken. Die kleine pakjes kokoswater kan ik tussendoor in de bosjes verstoppen, ideaal! Ben vooral heel benieuwd naar Vita Coco Lemon, die heb ik hier nog niet in de winkel gespot.

 • Ik train op dit moment voor de 5 kilometer in 3 lessen per week. Eerder heb ik heel lang last gehad van shin splints en nu loop ik eindelijk weer blessurevrij, heerlijk! Helaas is door mijn blessure mijn conditie hard achteruit gegaan, maar dit maakt mij niet minder gemotiveerd! Ik hoop eind september de 5 kilometer weer aan te kunnen en mee te doen met de Leidse Houtloop. Als beloning voor mezelf zou een voorraadje Vita Coco heerlijk zijn, om daarmee na elke training mijn dorst op een gezonde manier te lessen en het daardoor makkelijker vol te kunnen houden!

 • Ik ben bezig met mijn start to run programma en loop al drie kilometer! Ik ben trots op mijn vooruitgang maar ga nog geen wedstrijd lopen, dat is mijn doel voor als ik 5km kan lopen! Die vita coco’s kunnen bij mijn trainingen dus goed van pas komen aangezien ik zo snel mogelijk aan de 5km wil zitten!

 • Die Vita Coco kan ik wel gebruiken! Het komende najaar staan er veel evenementen op het programma. Ik begin in september met de 10 EM tijdens de Dam tot Damloop, een week later loop ik 6 KM bij de Posbankloop en wéér een week later verschijn ik aan de start van de 10 KM Ladiesrun van de Kustmarathon. Vervolgens staat er in november 15 KM op het programma bij de Zevenheuvelenloop en die afstand loop ik nogmaals tijdens de Bruggenloop.

  Ik verdien die Vita Coco als beloning na mijn trainingen of evenementen. Mede door de stok achter de deur van de Chase Summer-challenge train ik voor mijn doen vrij intensief en een lekker drankje dat ook nog eens gezond is is dan wel een fijne beloning!

 • Waarom ik het verdien?! Omdat ik train voor de marathon van Amsterdam 19 oktober?! Monteel zit ik dus midden in mijn schema wat betekend, veel lange LDL tussen de 25 en 32km, jullie kennen ze wel…:-$ ik kan tijdens en na deze trainingen wel een goede hydratatie gebruiken. Vita Coco is mijn favo kokosdrankje als dorstlesser maar ook heerlijk door een groene smoothie. Helaas bij de AH is maar een gering aantal smaakjes beschikbaar dus ik ben wel heel nieuwgierig naar de andere, lekker uitziende, smaakjes! Groetjes en heel veel succes met jullie New York voorbereidingen!

 • Leuke actie! Ik heb me in een vlaag van verstandsverbijstering gisteren ingeschreven voor de bruggenloop in december. Mijn eerste wedstrijd boven de 10k. En ik moet dus echt nog even flink aan de bak hiervoor. Vita coco is mijn favoriete after-run drankje, dus een voorraadje zal me goed van pas komen :)

 • Lekkerrr! Bij mij is meer de vraag – voor welk evenement ben ik niet aan het trainen?! Ik heb eerst dam tot dam, de week erop mudmasters (voor de fun), dan de halve marathon van amsterdam (mijn eerste! Spannend!!), vervolgens 7heuvelenloop nijmegen en in januari de halve marathon van egmond! Dus die kokoswater zou errug goed van pas komen ;)

 • Jaaa, superleuke actie! Ik wil heel graag meedoen. Ik train voor mijn ultieme hardloopdoel: mijn allereerste halve marathon in oktober. Vind het superrr spannend!

 • Ik train momenteel voor de vredesloop en de bruggenloop en ik hoop daarna door te gaan voor de CPC halve marathon. Ik begin nu eindelijk een beetje vooruitgang te zien bij mijn trainingen, genoeg drinken tijdens en rond mijn trainingen schiet er nog wel eens een beetje bij in, dus daar kan ik best wat hulp bij gebruiken!

 • Ik ben voor geen enkel hardloopevent aan het trainen, maar hoop desondanks gewoon kans te maken op zo’n voorraadje.

 • Ik ben ook voor de marathon van NY aan het trainen, mijn eerste dus erg spannend! Woon echter in Lagos, Nigeria, wat trainen ietwat tot een uitdaging maakt; weinig interessante omgeving om te rennen en heb nog nooit zoveel gezweet als hier. Helaas betekent een tropische temperatuur niet automatisch een aanbod van verse kokosnoten, zou de Vita Coco’s dus erg goed kunnen gebruiken en laat ik nu net in Nederland zijn in September : )

 • Na een tijdje alle healthy&happy-motivatie kwijt te zijn geweest, ben ik inmiddels weer bezig om het hardlopen weer op te pakken. Met 2 gave doelen op de agenda als extra motivatie moet dat lukken: op 12 oktober de Harbour Run in Rotterdam (10 km met onderweg 18 obstakels) en op 7 december de Bruggenloop in Rotterdam. Maar nog meer motivatie is natuurlijk nooit weg.. stel nou dat ik na elke run een lekkere Vita Coco kan drinken.. Dan loop ik straks in het voorjaar ineens een marathon!!!! :-)

 • Ik ben van plan ooit mee te doen aan de NYC marathon, maar ik ben nu niet voor een wedstrijd aan het trainen, haha.
  Ik hardloop gewoon voor de lol en wil nog niet mee doen aan een wedstrijd, maar waarom zou ik dan geen Vitca Coco voorraad verdienen??
  Ik HOU van kokoswater!!!!
  Groetjes.

 • Met nog de Reykjavik- marathon vers in m’n benen, is t nog ‘maar’ 8 maandjes tot de Boston Marathon :-)) dus ipv elke dag een vita cocootje, kan ik elke week een vita cocootje drinken en dan knallen in beantown!!!

 • Eind september ga ik tijdens de Posbankloop een Trailwedstrijd van 30 km doen. Het wordt een uitdagende run met veel hoogtemeters over de stuwwallen. In november staat de Zevenheuvelenloop op het programma. Kortom: heel veel heuvels de komende periode, dus ik kan wel wat extra (Vita Coco) power gebruiken!

 • Om eerlijk te zijn… ik al binnen een maand mijn loop..

  Op 28 september ga ik de 18 km versie van Mud Masters obstakelrun lopen!

  Daar heb ik flink voor getraind, hard van gezweet en helaas ook wat gewicht mee verloren. Wat re-hydratie kan ik dus zeker gebruiken!

  Daarnaast sport ik standaard erg veel, heb ik geen inkomen, en koop ik hierom niet zulke fijne goede dingen als Vita Coco. Het zou iets goeds voor mij zijn, eens iets anders.

 • Hi Janneke, deze winactie is helaas al afgelopen. Op onze Facebook pagina (en via instagram) hebben we de winnaar bekend gemaakt. Veel succes met de Mud Masters obstacle run!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.