WINNEN! puma running set en startbewijs voor Wings For Life World Run!

Ken jij de Wings For Life World Run al? Deze bijzondere run vindt over heel de wereld op exact hetzelfde moment plaats. En ook in Nederland kun je – op zondag 7 mei in Breda – meedoen aan deze run. Jij kunt een van de meer dan 130.000 lopers zijn ter wereld zijn! Je kunt je natuurlijk inschrijven voor deze bijzondere run, maar… wij mogen ook nog eens twee startbewijzen weggeven. En dat niet alleen. PUMA verzorgt een complete running outfit voor je! Doe je mee?

Ruggenmergonderzoek
In Nederland vindt de run al voor de 4e keer plaats. Het idee achter de Wings For Life World Run? Rennen voor iemand die het niet meer kan. En dat is eigenlijk een heel mooie gedachte! Van het inschrijfgeld gaat dan ook 100% naar ruggenmergonderzoek. Het ontstaan van de run is eigenlijk begonnen met één simpel idee: wat als je de hele wereld aan het rennen kon krijgen? Iedereen, over heel de wereld, op dezelfde dag, op hetzelfde moment. Een race van epische proporties met maar één overgebleven hardloper aan het einde. Een wereld run. En zo geschiedde!

No finish line
Behalve het goede doel en het bijzondere gegeven dat je met al die runners tegelijk over de hele wereld meedoet aan dit event, is er nog iets heel bijzonders aan deze run… There is no finish line!  De lopers krijgen een ‘catcher car’ achter zich aan en jouw run zit erop als de catcher car jou in heeft gehaald. Hoe lang kun jij ‘m voorblijven?

Win win win!
Jij kunt ook rennen voor iemand die het niet meer kan! Wij mogen van PUMA 2x een running outfit plus startbewijs weggeven: hoe gaaf?! Laat in de comments hieronder of op Facebook weten waarom jij een startbewijs plus te gekke PUMA running set wilt winnen en wie weet ren jij op 7 mei voor de catcher car uit tijdens de Wings For Life World Run in Breda!

Pssst, niet doorvertellen hoor, maar als je extra kans wilt maken kun je ook nog meedoen aan de actie bij een van de andere PUMA #teamfaster members… Ik verklap verder niks, maar hou vooral ook even de sites van Joanne of Lindsey in de gaten! ;-)

Ben je nog niet enthousiast genoeg na dit verhaal? Kijk dan vooral even het filmpje van de Wings For Life World Run. Wij willen na dit filmpje maar één ding: schoenen aan en gaan!

Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Beelden: Vivienne Magalie Photography 

Lees ook:
Waarom we zo van hardlopen houden
Hardloopwedstrijd in het buitenland? 5 tips
Dit moet je weten als je een marathon gaat lopen
6 tips voor je mentale instelling bij het hardlopen

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

 

 

 

 

9 Comments

 • Ten eerste is het goede doel natuurlijk heel belangrijk. Ten tweede lijkt de run me nogal een ervaring. Ik heb er wel beelden van gezien, vreselijk om zo opgejaagd te worden, maar tegelijkertijd natuurlijk ook leuk.

 • Wow wat een toffe actie! Afgelopen zondag heb ik voor het eerst de Marathon gelopen, in Rotterdam. Hiervoor heb ik vele uren op mijn hardloop schoenen gemaakt om mijn doel te behalen. Helaas liep het allemaal anders dan gehoopt en heb ik de tweede helft op puur karakter doormoeten zetten. Uiteindelijk wel de finish gehaald maar wat baalde ik ernee. Ik riep nog: “Dit doe ik nooooit meer!”. Die avond zat ik al te bedenken wat mijn come back zou worden… en ik denk dat ik die gevonden heb!

 • Een tijd kon ik zelf niet hardlopen door een scheenbeen blessure, maar eindelijk heb ik het hardlopen weer op kunnen pakken!! Hoe tof zou het zijn als ik nu voor iemand kan rennen die dat niet meer kan? Mijn stoffige outfit is ook wel aan vernieuwing toe en ik zou heel graag weer wat harder gaan… dus ik zou heel graag meedoen en gaaaan!!

 • Waaauw lijkt me echt te gek om mee te doen! En dat doel, zo mooi als er daardoor meer onderzoek kan worden gedaan en meer mensen kunnen rennen. Uiteindelijk met de hele wereld rennen!

 • Allereerst sta ik volledig achter het doel en dat in combinatie met het concept achter nagezeten te worden motiveert mij nu al! Het lijkt mij super tof om onderdeel te zijn van dit initiatief en om de uitdaging aan te gaan;)! Groetjes, Celine

 • Wat een mooi doel en een super gave win actie!
  Het lijkt mij een hele leuke uitdaging om te kijken hoe ver ik kan lopen zonder te worden in gehaald. Volgend jaar loop ik voor het eerst een halve marathon waardoor deze wedstrijd een mooi tussen doel is. Het lijkt mij ook super leuk om wereld wijd met zoveel mensen tegelijk te lopen. We zijn tenslotte een grote wereld met elkaar verbonden omdat we dezelfde passie delen.

 • Fijn dat er wedstrijden georganiseerd worden waarbij 100% van de inbreng naar een goed doel gaat. Daar mogen sommige evenementen wel een voorbeeld aan nemen.

  Nog geen idee of ik dat weekend tijd vrij kan maken, maar als het even kan ben ik er bij en koop ik dus zelf een startbewijs aangezien dat geld naar een goed doel gaat.

  Als ik hem win loop ik eigenlijk alleen voor mijzelf, terwijl al die anderen voor een mooi doel lopen..

 • Bedankt allemaal voor jullie leuke reacties! De winactie is afgerond en er zijn 2 winnaars gekozen. Check dus gauw je mail of je gewonnen hebt. Super bedankt voor jullie deelname! Niet gewonnen? Niet getreurd! Een startbewijs (voor het goede doel!) kun je zelf ook nog aanschaffen. En natuurlijk blijven er leuke winacties komen, dus wie weet tot een volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.