Workout with a view

We zitten al een tijdje in de Girls Love 2 Run crew en elke maand maken we ons op voor een gezamenlijke workout. Wat hebben we al veel leuke dingen gedaan: hardlopen, intervallen, bootcampen, HIIT. Maar afgelopen week hadden we een heel bijzondere training. Waar we meestal in Amsterdam bij elkaar komen, was afgelopen maandag het dakterras van nhow in Rotterdam ons sportterrein. Dat werd een workout met een view!

Bij de start lagen er al aardig wat attributen klaar. Medicin balls, dumbells, matjes, halters… Genoeg om een aardige crossfit of bootcamp training mee te verzorgen. En dat werd het! In circuit vorm werkten we, onder leiding van twee profi trainers, in tweetallen het programma af. Terwijl we de oefeningen deden, zagen we de schepen onder de Erasmusbrug door komen. Extra leuk was het dat de brug tijdens onze training even open ging. Automobilisten die toevallig naar boven keken, vroegen zich ongetwijfeld af wat in vredesnaam op dat dakterras plaatsvond… ;)

We deden lifts, squats, burpees, push ups en ‘slingerden’ veel pittige gewichten over dat dak. Maar bovenal hadden we ontzettend veel fun. Samen sporten is ontzettend leuk en motiveert enorm! Dat wisten wij natuurlijk al, maar oh wat hebben we genoten. Na het eerste rondje wilden we zelfs wel voor een tweede…. Hoezo, energie?

Keihard trainen met een geweldige crew onder fabulous omstandigheden. Daar gaan wij wel van stralen!

Be happy!
Nienke & Madelon

Waar krijg jij energie van?

Deze mooie avond kwam tot stand met dank aan: Gijsbregt (van o.a. De Buik Van en SportNext) die ons op het dak van het fabulous nhow heeft gekregen en waar we een zeer warm welkom kregen, Justin die onze ass kickte, Evert die dat op de gevoelige plaat vastlegde, CrossFit RTM die ervoor zorgde dat wij aardig wat gewichten te tillen hadden, Puma die ons van top tot teen aankleedde in de nightcat collectie en Gers! Magazine, Coco Vita, MyMuesli en Chocotasting die ons met een goedgevulde goodiebag huiswaarts stuurden. Thanks all!

Madelon klein-52

Madelon klein-38

Madelon klein-26

Foto’s: Evert Buitendijk Fotografie

Tags from the story
,

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.