Nieuw: Yoga Festival Amersfoort

Oh, wat kan ik toch genieten van mijn yogalessen! Elke keer weer is het een moment van rust, inzicht en tijd helemaal alleen voor mezelf. Ik hoef je natuurlijk niet meer uit te leggen dat yoga goed is voor lichaam én geest. Kun je je bedenken hoe fijn het is als je hier een hele dag aan kunt spenderen? Daarom des te leuker dat er een nieuw festival wordt georganiseerd dat helemaal opgezet is rondom yoga: hallo Yoga festival Amersfoort!

Het is een eendaags festival dat plaatsvindt op 16 juni in de tuin van het Eemklooster. Op de dag kun je van alles ontdekken over de ‘yoga lifestyle’, of je nu een beginnende of gevorderde yogi bent. De line up van docenten en diversiteit aan verschillende yoga workshops liegen er niet om; je kunt je overgeven aan meer dan acht verschillende yogastijlen waaronder Hatha, Vinyasa & Yin, door bekende en inspirerende docenten. Impressive!

Maar het blijft niet bij yogalessen alleen. Er zijn workshops (wat dacht je van mindfulness, voeding & stress of persoonlijke ontwikkeling?) en je kunt relaxen, je laten masseren, lekker (vega) eten en…. dansen! De festivaldag wordt namelijk afgesloten met een groot dansfeest vol heerlijke dance sounds.

Karma yogi’s!
Wat ik heel bijzonder vindt aan dit nieuwe festival? De dag wordt georganiseerd door Stichting Yoga Festival Amersfoort waarvan het team bestaat uit 12 yoga vrouwen die fysieke en mentale gezondheid willen stimuleren, door het bekender maken van yoga, mindfulness, meditatie en alles wat erbij hoort. Stuk voor stuk zijn het vrijwilligers en het festival heeft dus – in tegenstelling tot veel andere yogafestivals – geen winstoogmerk. Mocht er wel winst worden gemaakt, dan gaat dit geld naar de Blijf Groep, een stichting die huiselijk geweld helpt te stoppen. Kortom, je bent een échte karma yogi als je dit festival bezoekt!

Dus wat denk je ervan, op naar Yoga Festival Amersfoort?

Maak kans op een Ayurvedisch consult!
Ga jij tickets boeken? Gebruik dan vooral bij het boeken de speciale code YFA AV 2018, want daarmee maak je kans op het winnen van een Ayurvedisch consult, door een Ayurvedisch arts op de dag zelf. Dat geldt bij het boeken van de volgende tickets:

  • Ticket Ayurvedi hele dag € 49,50
  • Ticket Ayurvedi hele dag + kluisje € 55,50

Meer informatie:
Voor meer informatie kun je terecht op: www.yogafestivalamersfoort.nl
Tickets voor het festival:
– Kinderen t/m 12 jaar gratis
– Ticket hele dag € 49,50 (inclusief kluisje € 55,50)
– Avond ticket (incl. 1 yogales en avondfeest) € 18,50  (inclusief kluisje € 24,50)

Beeld header: Vivienne Magalie Photography

Meer yoga:
Slimme pre-yoga snacks
Fijne after workout yoga stretches
Welke vorm van yoga past bij jou?
Sterke triceps met de chaturanga

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.