Yoga zonder les

Ik kan enorm genieten van een fijne yogales. Een pittige power yoga of een relaxte flow les geeft me een heerlijk ontspannen en blij gevoel. Maar met dit herfstige weer heb ik niet altijd zin om op de fiets te stappen en naar de yogastudio te gaan. Voor dit soort momenten is het boek ‘Yoga zonder les’ ideaal.

Het boek beschrijft 50 series die je gewoon thuis op je mat kunt doen. Het boek is verdeeld in 9 categorieën zoals ‘Yoga voor een strak lichaam’, ‘Yoga voor je geest’ en ‘Yoga voor vrouwen’. Zo is er voor elk moment een geschikte les. De lessen zijn stap voor stap beschreven en iedere houding is ook afgebeeld met een tekening zodat je kunt checken of je het goed doet. Mijn favoriete series zijn op dit moment de ‘Heupopeners’ en de set ‘Yoga voor hardlopers’.

Iedere les start met een kort intro verhaal van de schrijfster. Hierin vertelt ze wat meer over zichzelf en waarom ze een bepaalde serie heeft bedacht. De toon van het boek is lekker luchtig en nuchter. De achtergrond van de serie en het effect hier van worden op een heldere manier beschreven.

Het boek kost €14,99 en kun je hier te bestellen.

yoga zonder les 3

yoga zonder les 2

Meer yoga:
Yoga: krijger ll pose
Welke vorm van yoga past bij jou?
Mediteren wil je leren
Yoga etiquette: 10 do’s en don’ts
Zo houd je je aandacht op de mat: 4 relax tips

Blijf up-to-date en volg ons op Facebook & Instagram (username @GlowMagNL).

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.