Een wrap van gebakken ei kun je makkelijk vullen met groenten die nog in je koelkast liggen. Wij maakten er een met spinazie, tomaat en feta. Maar ook heerlijk met bijvoorbeeld gerookte zalm, rucola en pijnboompitjes. Lekker als lunch maar ook als snelle, lichte avondmaaltijd met een een salade, zoals deze met tomaat en avocado. Je kunt je ei wrap ook prima in je lunchbox meenemen naar je werk, want koud smaakt-ie net zo goed.
Kluts de eitjes met een scheutje melk. Roer de bosui erdoor en breng op smaak met peper en zout. Was de verse spinazie en de tomaatjes en snijd de tomaatjes doormidden. Roerbak de spinazie met de tomaatjes en een snuf peper tot de spinazie is geslonken en de tomaatjes lekker zacht zijn. Bak in een andere pan een omelet van de geklutste eieren. Leg de omelet op een bord en schep er het spinazie-tomaat-mengsel op. Verdeel de feta over de groenten en vouw de omelet dicht. Eet smakelijk!
Shopping list (voor 1 wrap)
2 eieren
scheutje (plantaardige) melk
1 bosuitje, fijngehakt
5 cherry tomaatjes
100 gram verse spinazie
30 gram feta
peper en zout
olijfolie